Welkom op de Perspagina van Vida Niazian

Digitale Perskamer

Hier vindt je alle benodigde informatie als je iets over mij wilt schrijven of lezen. Op deze pagina tref je: 


  • Persoonlijke profiel 
  • Bedrijfsprofiel
  • Beeldmateriaal 
  • Contactgegevens

Persoonlijk profiel: Vida Niazian

Een geboren spreker, een vluchteling uit Iran, gepokt en gemazeld in chaos met grote C, met een aanstekelijke passie en 1 grote missie: bouwen aan een generatie met opzettelijk goed gedrag.


Ik heb de kans gehad om veel te leren in het school van het leven. Een reeks aan pijnlijke ervaringen hebben mij gemotiveerd om mij te gaan verdiepen in de vraag ‘waarom we doen wat we doen’.  Nu ik na 30 jaar, de kennis en mijn levenservaringen goed kan omvatten, voel ik een sterke verantwoordelijkheid om het geleerde door te geven.


Ik heb gezien en vooral ervaren hoe makkelijk het is om als volwassene een groot verschil te kunnen maken in het leven van een kind. Een verschil die life changing kan zijn. Dat geef ik door in mijn trainingen en lezeingen. Mijn lezingen worden met een gemiddelde tevredenheid score van 9.1 beoordeeld. Mijn lezingen zijn bevlogen, energiek, inspirerend, met emotie & inhoud. Soms hou ik het zelf ook niet droog! Met veel levensverhalen & wijsheden uit oosten gecombineerd met inzichten uit meest recente onderzoeken. Wat zorgt voor een nieuwe en verrassende eye openers om nooit meer te vergeten. 

Bedrijfsprofiel: Karakter Educatie

In 2009 ben ik gestart met mijn eigen onderneming “Karakter Educatie”. Mijn persoonlijke missie was zo sterk dat ik er niet meer om heen kon. Ik nam ontslag en sprong in het diepe! 


Karakter educatie is een beweging die bouwt aan een generatie met opzettelijk goed gedrag. Door wetenschap vanuit pedagogie,  psychologie en neurowetenschappen om te zetten in verhalen, tips en tools voor professionals die rondom opgroeiende kinderen werkzaam zijn. We leren de kinderen hoe ze wijze en rechtvaardig keuzes kunnen maken voor zichzelf, hun omgeving en de wereld.


Ik werk met diverse groep aan professionals. Mijn trainingen zijn gevolgd en gewaardeerd door schooldirecteuren, leerkrachten, Intern begeleiders, gedrag coaches, onderwijsassistenten, GGZ, opvoedtrainers, wijkagenten, jongerenwerkers, kinderopvangmedewerkers, beleidmakers, kinderartsen en ook ouders! 

Beeldmaterialen en logo

Plenty of space for a smooth sub-title!

vida-niazian-1

Contactgegevens

Voor meer informatie of een inhoudelijke reactie 

kun je mij mailen: Vida@KarakterEducatie.nl

Je kunt ook altijd bellen of whatsappen: 06 215 275 59  (tijdens werkdagen)

Uit ervaring weet ik dat je buiten kantooruren, mij het beste kunt appen, dan bel ik je binnen 1 uur terug.