Video Aspect Ratio: 4:1

Hoe zou je werk eruit zien

 als je wist hoe je andere kunt helpen om  betere keuzes te maken?

Levendig.. 

Met veel levensverhalen & wijsheden uit oosten.

Eye openers..

Oude kennis & nieuwe inzichten uit meest recente onderzoeken

Uniek.. 

Bevlogen, energiek, inspirerend,  met emotie & inhoud.

Karakter geeft je door

Vaarwel antipest-programma’s, talent ontwikkeling trajecten, breingericht-, handelingsgericht-, oplossingsgericht-, beloningsgericht-, competentiegericht-, opbrengstgericht- en sociaal emotioneel gericht werken!  

Maak ruimte voor onuitgesproken verlangen; vorming van het gedrag. 

Ofwel karaktervorming. Het is eigenlijk helemaal niet ingewikkeld. Karakter is hoe je hart denkt. Als het hart anders leert denken, het gedrag volgt vanzelf.

 

Hoe zou jouw dagelijkse werk eruit zien als je wist hoe je andere kunt helpen met betere keuzes?

Neem contact op om beschikbaarheid te checken 

Actuele lezingen en webinars

Lezing school

Onderwijs

Hoe vorm je het gedrag? Hoe ga ik om met gedragsproblemen?

Waarom luisteren ze niet? Hoe verander je het gedrag? Hoe verbeter je de groepssfeer? Hoe maak ik mijn drukke klas gezellig? Hoe kun je intrinsieke motivatie, passie en plezier activeren?   

Lezing

Coaches & therapeuten

Iedere mens heeft het vermogen om te bloeien. Hoe kun jij het stimuleren? Hoe leer ik hem om juiste keuzes te maken?  Waarom lijkt het dat mijn woorden geen invloed hebben? Hoe leer ik ze (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid? Hoe verander je het gedrag?  
Lezing

Story Lovers

 Met zorg geselecteerde (oosterse) verhalen zijn krachtige instrumenten op het vlak van zelfontplooiing en het oplossen van (innerlijke) conflicten. Ze moedigen je aan om bekende situaties vanuit een nieuwe gezichtspunt te aanschouwen. Zodat er nieuwe ideeën en oplossingen ontstaan. Dit zorgt voor een onvergetelijke ervaring! 

Reacties van deelnemers

Het had mij heel wat grijze haren gescheeld! 

Karakter-gedreven klimaat, je kunt er moeilijk op tegen zijn. Het was zo geweldig geweest als ik dit had geleerd toen ik in het onderwijs begon! Het had mij heel wat grijze haren gescheeld!!

Karin - leerkracht groep 7/8

Hoe pakken we dit snel op! 

Ondanks dat we een kritische team hebben, ging de vraag niet over ‘hoezo hebben we dit nodig?’ maar gelijk over ‘hoe pakken we dit snel op!!  Ook onze teamspirit heeft hierdoor een enorme boost gekregen.

Tim - GGZ kinderarts

Voelt als een verademing! 

De opzet van de training is pragmatisch, concreet en actiegericht. We zijn gelijk aan de slag gegaan. Werken met de mindset van karakter voelt als een verademing. Dat zag je letterlijk en figuurlijk in de gezichten van de collega’s.

Peter-   HRM Manager

Haar enthousiasme is aanstekelijk!

Haar enthousiasme en passie is zeer aanstekelijk en geeft moed! Ze biedt een mix van boeiende inzichten en pakkende voorbeelden in een interactieve vorm, waardoor haar boodschap goed blijft hangen. Onze hele team Kwam gemotiveerd terug en acties werden snel gevolgd.. 

Paul - Bedrijfsleider

Ze weet je steeds weer te verrassen

Vida weet je steeds weer te verrassen met nieuwe inzichten. Deze keer ging het over persoonlijke leiderschap. Ik heb bijna alle tips ingezet. Mijn klanten merkten direct het verschil. Het geeft zoveel voldoening als je je klanten echt kunt helpen! Mijn aanpak is nu compleet en veel met meer resultaat 

Javad -  Life Coach 

Haar lezing gaf me een nieuwe inzicht!

Ze legt de eigenaarschap waar het hoort en geeft duidelijke richtlijnen voor gedragsverandering. Vergeet het antipest programma! Dat is dweilen met de kraan open! Ik weet nu waarom ik sommige kinderen (en soms ouders) niet kon bereiken. Wat een heerlijk dat ik nu wel tot gesprek kan komen! 

Sandra - Interne begeleider  

Inspirerende spreker met inhoud, emotie en bevlogenheid

Met mijn kleurrijke levenservaringen en verhalen inspireer ik je anders naar je werk en jezelf te kijken.

Een reeks aan pijnlijke ervaringen hebben een sterke verlangen in mij aangewakkerd om mij te gaan verdiepen in ‘waarom we doen wat we doen’. De kennis, technieken en tools die ik geleerd heb, bieden zeker ook jou waardevolle inzichten over het vormen van gedrag, creëren van vertrouwen, omgaan met veranderingen en tegenslag en het bereiken van succes in meest brede zin.


Ik heb de kans gehad om met vallen en opstaan veel te leren in het school van het leven.

Ik voel me dan ook verantwoordelijk om het geleerde door te geven aan kinderen. Deze missie geeft mij kracht en betekenis. Bovendien ik heb gezien en vooral ervaren hoe makkelijk het is om een grote verschil te kunnen maken, in het leven van een kind. We kunnen hiermee samen bouwen aan een generatie met opzettelijk goed gedrag!


Mijn lezingen gaan over betrouwbaarheid, moed, doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheid en emotionele intelligentie en neurowetenschappen. 

Mijn verhalen gaan altijd over de mensen, wat ze voelen, wat ze denken en wat ze doen. Dat overstijgt de grens van werk of privé.