(be)Grip op Gedrag
21 maart 2017 
in Blog
0 min. leestijd

(be)Grip op Gedrag

Wil jij ook grip op gedrag? Kijk deze filmpje!  Het gaat over…

  • over gedragsverandering
  • over maken van keuzes
  • over jouw invloed op gedrag van anderen
  • over het begrip karakter
  • over de voordelen voor jou.

Werk jij ook met ‘gedrag’?

Hoe komt het dat sommige kinderen niet luisteren? Of sommige volwassen zich altijd verdedigend of onverschillig gedragen?

Ben je coach? Of werk je met kinderen? Dan is deze kennis voor jou onmisbaar! Je besteed waarschijnlijk enorm veel tijd en energie aan het corrigeren van ongewenst gedrag.

Heb jij ook het gevoel dat het soms heel teleurstellend en ineffectief uitpakt?

Hoe pak je het net anders aan?

Daarvoor wil ik je graag uitnodigen om naar een van mijn gratis workshops te komen. Een inspiratie workshop waarin breingericht, handelingsgericht, oplossingsgericht, beloningsgericht, competentiegericht, opbrengstgericht en sociaal emotioneel gericht samenkomen in hun essentie, wat bijdraagt aan de vorming van het gedrag.

Ofwel Karaktervorming! Want ons karakter is de bron en direct verantwoordelijk voor ons gedrag. Om gedrag te veranderen moet je begrijpen op welke manier het tot stand komt.

Wat is Karaktervorming voor jou?

Heb je een vraag, of gewoon een opmerking of iets wat je met mij wilt delen? Dat hoor ik dat graag!

Over de schrijver

Ik ben opgegroeid in chaos met grote C. Daarom ben ik keer op keer getuige geweest van drastische. soms pijnlijk en altijd onbegrijpelijke keuzes die mensen kunnen maken! Zo werd “Waarom gedragen we ons zoals we ons gedragen?” mijn levensvraag. Nu 30 jaar later, na talloze studies, trainingen, boeken, toepassen en uitproberen, kan ik het omvatten! Eigenlijk is het niet zo ingewikkeld… dit kun jij ook!

Reactie plaatsen

Wil je 10x tijdwinst met kant en klare voorbeelden, tips en werkvormen?