Page content

Maatwerk trainingen

Maatwerk trainingen

Karakter Educatie garandeert behalve een gezond pedagogisch klimaat, ook verhoging van prestaties, verbetering van relaties, vermindering van disciplinaire kwesties, verhoging van veiligheid, voorkoming van pestproblemen en vermindering van vandalisme en geweld op school.

Vanuit praktisch oogpunt, een leerkracht wie de karaktereigenschappen – als geduld, zelfbeheersing, respect, zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid- onderwijst, kan zich makkelijker verzekeren van een optimale leerproces en een aangename klassensfeer.

Overzicht trainingen

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om te investeren in uw team. Hieronder vindt u een overzicht. Neem contact op om te overleggen over trainingopties, prijs en beschikbaarheid.

 

100-Minuten Workout

  • Dit is een korte, maar krachtige conditietraining voor je leerkrachtvaardigheden. Het is een absolute aanrader en is is makkelijk toe te passen in een drukke schoolplanning. In twee sessies van 50 minuten leer en oefen je de basis voor een gezonde leeromgeving.

Halve studiedag of hele studiedag

  • Deze programma’s bieden ruimte voor kennismaking en verdieping. Ze bieden meer ruimte voor groepsdiscussie, persoonlijke voorbeelden, en het creëren van actieplannen. Je kunt hier een paar mogelijke onderwerpen voor de studiedagen bekijken.

Karakter Educatie training

  • Deze aanpak combineert meerdere studiedagen in een aangepaste opleiding op basis van uw behoeften. De verdeling over meerdere maanden legt meer nadruk op de implementatie, het bouwen van vertrouwen en teamwork.

Aangepast Programma

  • Heeft u een specifiek onderwerp of behoefte aan een andere aanpak? Neem dan persoonlijk contact met mij op! Er zijn genoeg mogelijkheden om een programma samen te stellen dat afgestemd is op de behoeften en wensen van uw schoolteam.

 

Schrijf jezelf of je team in voor een training met karakter:

Ik zie je aanvraag graag tegemoet en zal binnen 2 werkdagen hierop reageren.

Je kunt me ook telefonisch bereiken.

Mob: (0031) 6 215 275 59
[contact-form-7 id=”4″ title=”Contactformulier”]

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);
Phoenix WebsitePhoenix Website