Page content

Lezingen

Lezing over Karakter Educatie

Ben je op zoek naar een enthousiaste en inspirerende spreker?  Zoek je iemand die een motiverend én inhoudelijk verhaal kan vertellen over het transformatieproces in het onderwijs? Neem dan contact met mij op.

“Haar enthousiasme en passie is zeer aanstekelijk en geeft moed! Ze biedt een mix van boeiende inzichten en pakkende voorbeelden in een interactieve vorm, waardoor haar boodschap goed blijft hangen.”
Directeur basisschool, Zoetermeer

Ik ben een verhalenverteller met een grote liefde voor het doorgronden van het menselijke gedrag. Ik bestudeer uiteenlopende onderzoeken van (positieve) psychologie, sociologie, leiderschap en cultuurwetenschappen, tot social media gedrag en criminologie.

Ik ben een beelddenker en heel praktisch aangelegd, in mijn lezingen staan het toepassen en ervaren centraal met veel tips vanuit de praktijk. Ik spreek op grote events en seminars en geef ook in-company trainingen

Een lezing is eventueel ook uit te breiden met een mini-workshop (2 uur), een studie (mid)dag of een meerdaagse training.

 

Let op: Er zijn veel mogelijkheden waarmee ik je kan helpen, er is alleen veel vraag naar Karakter Educatie en daardoor is mijn beschikbaarheid beperkt. Neem snel contact op voor de nog beschikbare data en mogelijkheden.

 

Stel vrijblijvend je vraag

Ik zie je vraag graag tegemoet en zal binnen 48 uur reageren.

Je kunt ook altijd telefonisch contact opnemen.

Mob: (0031) 6 215 275 59

[contact-form-7 id=”4″ title=”Contactformulier”]

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);
Phoenix WebsitePhoenix Website