Page content

Voordelen voor jou

Voordelen voor jou

Als onderwijzer heb je de meest waardevolle baan in deze wereld. Ongeacht waar je werkzaam bent en met welke methoden je werkt, de belangrijkste pilaar in het onderwijs, dat ben jij! Jouw kennis, inzet en jouw toewijding vormt het onderwijs, dag in dag uit. 

Jij maakt het verschil

Je bent een goede leerkracht met slimme ideeën. Je hebt het gevoel dat er meer inzit. Je wilt meer rust en orde in de klas. Leerlingen met oprecht karakter die gezellig zijn en hard kunnen werken. Maar ook hun eigen verantwoordelijkheden voelen en nemen. Je wilt meer lol, in je werk en je leven. Maar hoe realiseer je dat?

Wat doet Karakter Educatie voor jou?

Met Karakter Educatie leer je snel en eenvoudig hoe je de leerlingen leert om verantwoordelijke keuzes te maken in hun eigen gedrag.

De effectiviteit van Karakter educatie is zo groot, dat er zich een collectieve orde in de klas ontvouwd. Deze gezonde sfeer is ook bevorderlijk voor de leerprestaties van de leerlingen. Deze gezonde sfeer is zelfs in staat om een kind met een gedragsstoornis op te vangen en ook nog tot rust te brengen. Hiermee creëer je dé basis die nodig is voor succesvol lesgeven.

  • Karakter Educatie geeft jou het vermogen om eigen gewenste positieve verandering teweeg te brengen.
  • Karakter Educatie leert de leerlingen om eigen keuzes in handeling, gedrag en emotie te verwoorden en te begrijpen. Het bevordert dus ook hun verantwoordelijkheidsbesef.
  • Karakter Educatie verbetert onderlinge relaties en maakt jullie gezonder en gelukkiger.

Het is eenvoudig & snel

Het is eenvoudig omdat het NIET om een methode gaat met instructies die je moet onthouden en volgen! Met Karakter educatie krijg je een doorslaggevend recept voor aansturing van emotie, motivatie en het gedrag. Het doordringt alle vakken en activiteiten op school.

Herkenbaarheid is groot, omdat het om vervolmaking gaat van wat je al doet.

Het is snel omdat je stapsgewijs morgen al kunt beginnen met kleine veranderingen, waarmee je hele grote en zichtbare resultaten kan bereiken.

Verander je perspectief en kom in beweging!

Ik nodig je van harte uit om te investeren in kennis over karakter. Tijdens de training leer ik je praktische tips, die je meteen in praktijk kunt gebruiken. Begin direct met experimenteren bij concrete kwesties in jouw klas. Als je ervaren hebt dat jouw bestaande aanpak niet altijd effectief is, hebt je dus niets te verliezen maar wel veel te winnen. Zoek niet naar een methode die de problemen vanzelf voor je zal oplossen, verander je perspectief en kom in beweging.

Lees meer over onderwijs studiedagen voor zowel kennismaking als verdieping. Of wil je liever een training op maat waarbij we verschillende onderwerpen behandelen? Vraag gerust naar de mogelijkheden! Neem daarvoor contact op.

 

Wil je meer inzicht en invloed op karaktervorming van je leerlingen?
Download eBook en ontdek 5 feiten over karakter educatie die iedere onderwijzer moet weten!

Phoenix WebsitePhoenix Website