vida-_karaktervorming

Karaktervorming in 1 dag

30 september   |   Intensive studiedag  


Leer de basisprincipes in 1 dag!

en ontvang alle tools van de 4-daagse training

Helaas!  Je kunt niet meer inschrijven!! 

Wil jij bij de volgende aanwezig zijn?

Stuur mij een    JA     om een uitnodiging te ontvangen voor het volgende event!

Studiedag karaktervorming 12

Intensieve studiedag
'Karaktervorming in 1 dag'

Leer de basisprincipes in 1 dag en ontvang ALLE tools van de 4-daagse training.

Zo word je in 4 stappen Karakter Wijs  (:

 

  • 1. Ontdek met Karakterwijzer jouw top 3 eigenschappen. Leer in 1 dag alle bewezen basisprincipes rondom karakter, persoonlijkheid, talent en veel meer


  • 2.  Oefen met 4D-methode om uit te vinden wat de kracht, valkuilen en leer mogelijkheden zijn van jouw eigen dominante eigenschap (en de eigenschappen van de mede cursisten)


  • 3. Leer over 5 categorieën van karaktereigenschappen met SPIER methode. Ontdek hoe je 'ruggengraat' kan versterken van kinderen en volwassenen


  • 4. Leer hoe je eenvoudig karaktervorming kan inbedden in jouw aanpak om kinderen, je groep of je cliënten beter te kunnen begeleiden. 

Samen kunnen we kinderen leren hoe ze wijze en rechtvaardig keuzes kunnen maken voor zichzelf, voor hun omgeving en voor de wereld.

Zo waardevol, ik doe mee!

Wat gaan we op de studiedag doen?

Blok 1: Speeddate met jouw karakter

Verrassend kennis over Jouw dominante eigenschap met Karakterwijzer

I)  Vul Karakterwijzer in (10 minuten) en ontdek jouw dominante eigenschap

II) Hoe gebruik je jouw eigenschap op een nieuwe manier? Wat zijn jouw grootste valkuilen om te vermijden? Wat is de invloed op je prestaties, relatie en je gezondheid?  

Blok 2: Word onmiddellijk beter in wat je doet

Vertaal nieuw kennis naar jouw aanpak met 4D-methode

Hoe maak je meetbare verschil in de opvoeding, onderwijs, sport of zorg? Hoe vorm je mens en zijn gedrag effectief van binnenuit!  Hoe pas je karaktervorming in je huidige aanpak? Incl. Praktische oefeningen met 4D-methode en persoonlijke aanbevelingen

Blok 3:  Hoe train je hun spier van karakter?

Leer hoe je hun ruggengraat kan versterken met SPIER methode

Sterk hun ruggengraat om jouw begeleiding te kunnen dragen. Hoe help je ze om hun karaktereigenschappen in balans te ontwikkelen? Hoe begeleidt je kinderen, je groep of je cliënten met Karakterwijzer?  Hoe begeleid je ze om resultaten te behalen die een leven lang meegaan?

Blok 4: Morgen wordt alles beter :)

Wat is de snelste manier om morgen te starten als je weer op je werk bent?  Hoe ga je om met minder ontwikkelede eigenschappen om?  Plus overzicht van een paar gebruiksklare tool en handleidingen. En wat moet je absoluut niet vergeten!! 


 Omdat we in kleine groepen werken, heb je ook volop kans om jouw eigen ervaringen te delen en te leren van ervaringen van anderen. We stemmen ook af over wat jij nog nodig hebt en hoe karakter community jou daarbij verder kan ondersteunen.

6 redenen om er bij te zijn

Studiedag karaktervorming 11

Krijg meer autoriteit

Voeg karakter toe, leg basis voor een diepe verbinding, win vertrouwen en wordt geliefd, gewaardeerd en bewonderd door kinderen en je collega's! 
Studiedag karaktervorming 4

Bespaar Tijd

Leer de basisprincipes van vorming om geen tijd en energie meer te hoeven verspillen. Geniet van alle tools die direct inzetbaar zijn.
mijn-klas Vida Niazian

Breng meer geluk

Leer hoe je nog sneller betekenisvolle relatie kan bouwen met kinderen/mensen waar je mee werkt. Ontdek dan het grote VERSCHIL!
Studiedag karaktervorming 14

Bouw relaties op

Ontmoet andere gepassioneerde begeleiders, onderwijzer, opvoeders en coaches en bouw relaties op voor samenwerkingen die jarenlang meegaan.
Studiedag karaktervorming 13

Meer impact 

Je leert ze karaktereigenschappen voor het leven! De gevolgen van jouw lessen kunnen een erfenis worden die generaties lang meegaat!
Studiedag karaktervorming 0

Heerlijk dagje uit!

Dit wordt een dag om niet te vergeten! Een dag vol plezier, levensverhalen, bezieling, mooie ontmoetingen met uitgebreide lunch langs het water en Live muziek! 

Studiedag  30 sep

op een geweldige locatie!