Waarom en hoe  Piper jou kan helpen?

Bonus #2 gratis om kennis te maken!

Past mijn visie en aanbevelingen bij jouw aanpak

Dan vindt je onderstaande tools, net als ik, ook helemaal top!!

5 Musthave tools als je met kinderen werkt

Uit de ervaring van honderden onderwijzers, begeleiders en opvoeders kan ik je verzekeren dat dit je veel TIJDWINST zal brengen!

Karakter_10 tips

Waarmee begin jij na de zomer?

Je wilt starten met een basis leggen voor een goede relatie met je groep of je cliënt. Je zoekt tools om eenvoudig te bouwen aan een gezonde groepsdynamiek. Je bent nu aan het voorbereiden en besteed veel aandacht aan wat je gaat doen en hoe je het beste gaat oppakken. Laat dat nou de eerste misser zijn!   

Zoekend naar leuke startwerkvormen verdwaal je al snel in het beantwoorden van WAT en HOE.  Na 11 jaar ervaring met opvoed- en onderwijs professionals, weet ik dat je nu ook daar bent beland!

Start met verbinding

Terwijl je eigenlijk wilt dat ze weten, voelen en zien WAAROM ze bij jou moeten zijn en waarom ze jou en jouw aanpak moeten vertrouwen

Je wilt dat je groep, je klant of je cliënt,

  • bereid is om echt naar jou te luistern,
  • gemotiveerd is om in de groep of met jou samen te werken,
  • toegewijd is om zich aan jouw regels en adviezen te houden en
  • een leergierige en open houding heeft.

Dat bereik je alleen als je daarmee begint en ze een overtuigend reden en antwoord geeft op de vraag “WAAROM sta je voor ze klaar?

relatie Karakter  Educatie

Bespaar tijd en energie!

Het beantwoorden van WAAROM vraag is zo logisch en zo vanzelfsprekend dat je het snel over het hoofd ziet. Of gewoon vanuit gaat dat het duidelijk is. Ken je dat?   Luisteren is ook zoiets. We verwachten dat andere naar ons en naar elkaar luisteren. Maar wat houdt luisteren eigenlijk in?     


Deze 2 zijn niet de enige!  Wist je dat er 10 essentiële aandachtspunten zijn die ervarende professionals vergeten! Ik kan je blind verzekeren dat jij dit jaar zeker 50% (of meer) ervan bent vergeten! Vergeten aandacht te geven of prioriteit, waardoor ze nu onzichtbaar veel tijd en energie van je kosten. Ik ben echt benieuwd op hoeveel punten jij scoort!


  Maar jij kan in 1 uurtje ze allemaal checken!  In de online videoles kom je erachter welke van de 10 jouw 'ingeslopen energievreters' is!  Misschien scoor je op meer dan één, maar geen punt, want bij iedere van 10 thema's heb je kant en klare voorbeelden tips en werkvormen om het NU anders aan te pakken.  Want achteraf gaat het je veel meer tijd, energie en moeite kosten om ze alsnog op te pakken! Wat soms ook niet eens altijd lukt!

nazomer Karaktervorming

Gun je zelf 10x tijdwinst    en ontvang 4 bonussen!

Met 10x tijdwinst krijg je een CHECKLIST om veel voornoemde fouten van ervarende professionals te vermijden! Erg eenvoudig met een onlinetraining. Het behandelt 10 essentiële thema's die je absoluut tijd tot tijd moet checken en bijstellen! Uit de ervaring van honderden onderwijzers, begeleiders en opvoeders kan ik je verzekeren dat het je veel TIJDWINST zal brengen!


Als nazomer pakket ontvang je voor maar liefs 4 bonussen. Dan heb je de beste online lessen en KANT-EN-KLARE voorbeelden om eenvoudig te kunnen gebruiken.

Nazomer pakket,  10x tijdwinst voor 

begeleiders en coaches in onderwijs, opvoeding en sport

pesten_karakter-educatie

10x Tijdwinst: Vermijdt 10 fouten  van ervaren professionals

Onmisbaar als je een gezellige en betrokken groep wilt. Met deze training kom je snel erachter welke van de 10 jouw 'ingeslopen energievreters' is!  Leer ook hoe je eenvoudig ze kan oppakken. 10 thema's gaan o.a. over waarom-vraag, gedrag vormen, luisteren, niet aardig zijn, vertrouwen en aanpak van pesten.


Het is een onlinetraining met 11 modules + voorbeelden en tools om direct te gebruiken. 10 thema's gaan o.a. over waarom vraag, gedrag vormen, luisteren, niet aardig zijn, vertrouwen en pesten. 

Bonus #1    Zet je regels om zodat ze waard zijn om te volgen!

Binnen half uurtje kun je een nieuwe aanpak vormen, met training over klassenregels. Het is weliswaar gericht aan leraren maar tips zijn voor alle professionals die met kinderen werken. He vindt antwoorden over waarom jouw regels hun intrinsieke motivatie niet aanspreekt, waarom het 'jouw' regels blijven die 'zij' moeten volgen. Wat ervoor zorgt dat jij er bovenop moet blijven, en ze moet herhalen en herhalen.


Het is een onlinetraining van 30 min, met bijbehorende werkboek met voorbeelden en tips. 

piper-karakter eigenschappen

Bonus #2  Leer hoe je angsten bespreekbaar kan maken om te overwinnen 

Geniet van een heerlijke Disneyshortfilm met een krachtige boodschap, om kinderen of je cliënten te helpen om hun angsten bespreekbaar te maken, om te kunnen overwinnen. Dit wordt je favoriete tool voor volgende jaren. Je kunt er zoveel kanten mee op!  


Het is een onlinetraining van 1 uur met 7 concrete tips en een 3 stappenplan, inclusief werkboek met 29 blz. aan printbare werkbladen.

leerkracht_karakter-educatie

Bonus #3 Kies en gebruik een van de "dankbaarheid" werkvormen om verbondenheid te creëren

Dankbaar voor de dingen die er wel zijn, voor de mensen om je heen, gezondheid, een knuffel, een lach en vriendelijke groet. Het klinkt logisch, bijna vanzelfsprekend. Terwijl het ontzettend krachtig is, zelfs zo krachtig dat het je leven kan veranderen.  Maar hoe vaak nemen we de tijd om het te bespreken met kinderen? Dankbaarheid kun je leren.


Een werkboek met 14 werkvormen, 51 blz., Lesvideo en PowerPoints.

#1 fout in de klas!

Bonus #4  Geef ze het meest essentiële les in het leven: Leren Luisteren

Luisteren is een vaardigheid die heel vaak als vanzelfsprekend wordt gezien. Terwijl je het echt moet leren! Het is een leerdoel voor veel volwassenen! Leer ze in 6 stappen hoe Luistern eigenlijk werkt en hoe ze het kunnen doen!  


Een werkboek met 6 werkvormen, veel tips per type en werkboekje

Karakter _mini training

5x onmisbare tools:   ENORM tijdwinst, en HEEL VEEL  gemak! 

Als je zelf een kinderbegeleider functie hebt in het onderwijs, in de zorg of sport, kun je met deze tips en werkvormen echt een verschil zien in je dagelijks werk, waardoor je veel minder hoeft te corrigeren en je groep veel meer aanspreekbaar is.


Als je als coach of adviseur anderen ondersteunt met omgaan met kinderen, kun je deze tools een op een voor jouw klanten gebruiken en ze eyeopeners bidden voor hun blinde vlekken.

10x tijdwinst met het nazomer pakket!

voor begeleiders en coaches in onderwijs, opvoeding en sport

Met tijdelijk 80% zomerkorting!!

Verzeker jezelf van een sterke start!

Je kunt in 1 middagje een geweldig plan maken voor hoe je een krachtige, effectieve start kan maken na de zomer!  Waar je de komende maanden nog profijt van zou hebben!  Een goed begin is het halve werk, toch! Dat geldt zeker hiervoor! 


Dat kun je doen met het kant en klare Nazomer pakket daar zit alles in om na de zomer een geweldige start te maken!  5 tools met uitgewerkte antwoorden op WAAROM vraag, hoe je vertrouwen opbouwt, hoe je goed gedrag ontwikkeld, een gezellige sfeer vormt en behoud, hoe je jezelf beschermt voor stress, tijdwinst behaalt en veeeeel meer..

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
€97 
Tijdelijk voor maar € 22,- 

Gun jezelf 10x tijdwinst met Nazomer pakket!

Dit nazomer pakket biedt jou het meest leuke en praktische tools om een gedegen start te kunnen maken na de zomer.  

De garantie hebt je van vele professionals die je voor gingen en de tools hebben uitgeprobeerd en ook nog hoog gewaardeerd!   


Zodra je inschrijft, heb je direct toegang tot je Nazomer pakket! 


Profiteer van tijdelijke korting code  WELKOM  en geniet van 80% korting en 100en tips in het pakket!!!!

Bonus:  Samen leren!

Ga lekker aan de slag!  Maar weet dat als je ineens een vraag hebt, een issue voor wilt leggen of je inzicht wilt delen, wij zijn er voor je! 

In de online omgeving waar je nazomer pakket met alle onderdelen kan vinden, heb je ook de mogelijkheid om je vragen te stellen aan de groep of aan Vida.  Misschien over jouw specifieke groep, of over wat je net mist, of even wilt overleggen voordat je aan de slag gaat.  


SAMEN OP PAD

We gaan gezamenlijk veel leren en ontdekken. Jij kunt ook reageren op de vragen van een ander en hem of haar verder helpen. Want ieder neemt zijn eigen inzichten met zich mee in de groep, en eigen aanpak en eigen creativiteit. 


Bij aankoop van Nazomer pakket heb je dus: 

  • Toegang tot je onlinetrainingen. Videolessen met werkboeken vol voorbeelden, tips en werkbladen. 
  • Een vragenbak om je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Wil je graag advies en praktische tips van Vida? Je krijgt binnen een dag reactie. Leer ook van andere professionals en hun ervaringen over wat voor hen het beste werkt!