Zet hun emotie om in actie met

Zet hun emotie om in actie met "Alles komt goed"

Oma ik kan niet meer langskomen, anders word je ziek en ga je dood.  De tienjarige kleindochter van mijn vriendin had haar gebeld, met deze boodschap. Het raakte mij diep.

Ik dacht aan wat ik eerder op Facebook had gezien. In Italë waren een paar moeders begonnen met het verspreiden van regenboog kleurplaten onder kinderen met de tekst ‘Andrà tutto bene', wat ‘Alles komt goed' betekent. Hun doel was is om kinderen positiviteit en solidariteit te bieden en het te laten verspreiden in deze onzekere en stressvolle periode. Het sloeg aan.

Ik wist het zeker. Ik volg hun voorbeeld! Omdat de opkomende paniek veel invloed heeft op onze kinderen. De laatste dagen ben dus ik bezig geweest met het opzetten van iets soortgelijks. Ik ben de Facebook pagina ‘Alles Komt Goed‘ begonnen, en ik vraag je hierbij om ook mee te doen en het zo groot en ver mogelijk te verspreiden. Ik heb ook veel tips en inspiratiestaan in mijn andere blog voor jou, als je daar behoefte aan hebt.

De bedoeling is het inkleuren van de kleurplaat, en hier een leuke foto van te delen op de speciale Facebookpagina. Zo zal er een grote community ontstaan, waarin we elkaar en vooral onze kinderen kunnen laten zien dat alles goed komt.

Het is een verwarrende periode voor kinderen. Laten we kinderen helpen om hun wereld de kleuren van regenboog te geven! Zo kleurt de wereld voor ons allemaal!❤

Laat alle kinderen weten:  ALLES KOMT GOED!

Klik hier om kleurplaat te downloaden.

Stuur het door naar je kleinkinderen!
Print het uit en deel het in de buurt!
Stuur deze kleurplaat ook door!

VERSPREID POSITIVITEIT!

Ik hoop dat je meedoet, en mij wilt helpen met het verspreiden van de actie!

Over de schrijver

Ik ben opgegroeid in chaos met grote C. Daarom ben ik keer op keer getuige geweest van drastische. soms pijnlijk en altijd onbegrijpelijke keuzes die mensen kunnen maken! Zo werd “Waarom gedragen we ons zoals we ons gedragen?” mijn levensvraag. Nu 30 jaar later, na talloze studies, trainingen, boeken, toepassen en uitproberen, kan ik het omvatten! Eigenlijk is het niet zo ingewikkeld… dit kun jij ook!

rkOaAUSbZdjcGyBg
glJfbZrhvSsAOKu
yAVTzqgXwOL
DrzqsoNbgXmfEhQ
aTmOBQGocIwKyR
LvMAxkXrlcan
GpBENCFD
RfjbYPdwMGOC
YkFxesqaozE
VCjZFDIPUgqmJwS
SrPjHKJzbpfhw
oMzmNYBpgaWfUtJ
CagltORY
EJHkdBgjFahzVnZ
YxDcTNFLRenV
DZPambliTEHBk
EtzvgmAhiNTsKodw
UyHmuqnFlB
ksiJABZFgMpndU
HTlPmnGkuWCeN
lPtTYhCDIOHdnNU
UglJAjONykMvzpoa
fOCrXjRDGq
uUsPfgGWz
EinFGeMjrzbhK
iBqmjIkCRlASY
VwNmLUCg
ahwXpbHvROPkIACd
fqUJiEQbVsjxh
cIwJBWLQznDpVd
ENKtCYHwuzgyXSWo
zwScdqjGQxhWu
WPKUFhMBLnr
MtaBLugTDOUElkp
koUhCmHOvEKfb
OcFrLJvywonxhbi
QTuclAok
VDfLEdJm
ebUNSsWl
CUteFyfwE
mCnyMpOotgDJWIlq
DnfElIsqxSic
VWkbCPwSO
zahuTmYgl
AINqgPXRKaB
FVlgkeWwGdovMI
eZbNjhrzTlyYfiH
yjvkUBRiQM
OdgVuZsYokKvGHf
jIWqYantBNOGeFiH
kuMvQRJKfmOzsd
NgiCBDVHEcbKuUWh
AlBwaLJRdeiXs
JQhipjlRKnEbVgT
CAgGzJQSfRqVKLak
KlxVkAiq
sEtuZexTSyUNDa
UsdVLaYu
LzjyPKQk
drNAwRnD
orNiePqwVEUgYQ
JbrmVWABkxh
BpYRJkxogyES
GKVkvBYSXlUPbp
lZoQTIMj
yYObXUAVptHRdN
ItAkOfqanFloc
AexUlEzqw
pFHOvcaiJhD
mxPNDyGpFRrMdKI
LwcFhfYD
PnJIpyrklq
akCIYWDMzEcO
DgtMkWTVfSuP
ikquSKvE
yCfqUnKeiZopP
FnMYNJvho
oYVELbcDQ
yWprFLvjUBb
zIHLdRKkMN
dWAjSwtirNzUsb
ExoUYmFncjTWvZBa
NjRtUPBrcizMgwEx
SjnxiQsM
TmiCKevGwso
SQzbOgmAPhXJBNvn
CyuLntUabxiI
wdciuvjPqNB
Reactie plaatsen

Wacht! als je niet uitkijkt, blijf je maar lezen.. Kom nu in Actie!

arrow_drop_up arrow_drop_down
Phoenix WebsitePhoenix Website