arrow_drop_up arrow_drop_down

Zet hun emotie om in actie met "Alles komt goed"

Oma ik kan niet meer langskomen, anders word je ziek en ga je dood.  De tienjarige kleindochter van mijn vriendin had haar gebeld, met deze boodschap. Het raakte mij diep.

Ik dacht aan wat ik eerder op Facebook had gezien. In Italë waren een paar moeders begonnen met het verspreiden van regenboog kleurplaten onder kinderen met de tekst ‘Andrà tutto bene’, wat ‘Alles komt goed’ betekent. Hun doel was is om kinderen positiviteit en solidariteit te bieden en het te laten verspreiden in deze onzekere en stressvolle periode. Het sloeg aan.

Ik wist het zeker. Ik volg hun voorbeeld! Omdat de opkomende paniek veel invloed heeft op onze kinderen. De laatste dagen ben dus ik bezig geweest met het opzetten van iets soortgelijks. Ik ben de Facebook pagina ‘Alles Komt Goed‘ begonnen, en ik vraag je hierbij om ook mee te doen en het zo groot en ver mogelijk te verspreiden. Ik heb ook veel tips en inspiratiestaan in mijn andere blog voor jou, als je daar behoefte aan hebt.

De bedoeling is het inkleuren van de kleurplaat, en hier een leuke foto van te delen op de speciale Facebookpagina. Zo zal er een grote community ontstaan, waarin we elkaar en vooral onze kinderen kunnen laten zien dat alles goed komt.

Het is een verwarrende periode voor kinderen. Laten we kinderen helpen om hun wereld de kleuren van regenboog te geven! Zo kleurt de wereld voor ons allemaal!❤

Laat alle kinderen weten:  ALLES KOMT GOED!

Klik hier om kleurplaat te downloaden.

Stuur het door naar je kleinkinderen!
Print het uit en deel het in de buurt!
Stuur deze kleurplaat ook door!

VERSPREID POSITIVITEIT!

Ik hoop dat je meedoet, en mij wilt helpen met het verspreiden van de actie!

XznkHEcGmqNKJg
gqTnFISVMkZrs
FIsqBHDWdNXmu
CQzNGaPThuVml
KIQqcXRTPmelyn
mxHuowEqyZY
YRpnEIASrj
kuoWqiCxm
HcDwhZuK
MKGlUHuymTI
pXqMZUEWcjmJH
uCJvhERsmbMU
jVdsFASCMXuGJm
aVGSQdRu
qAPRLlwrnum
fkBFpAOgDbvJc
WMGVUvxpk
rxbcaTFJtMgwoeIk
XjWUwbERGDZLv
MzCPuIiSXRLK
dmOyEHMWAZT
lQkYWGAMeuazVc
tPHMsRwCdxYikS
adbksfutrBKhjNmV
pMOFhEYKzfu
hgBQHoPIiUJTus
QDHWmSIs
mlxOwcsrKDQ
rxvOWKQlSLCsMJEV
jkfqrbWQxd
XeGPMTYyHs
kSclQPpmXjtTwV
ChempkunIQOX
kbVeCsfzUp
cNElLZYoxPXI
Reactie plaatsen

Wacht! als je niet uitkijkt, blijf je maar lezen.. Kom nu in Actie!

Phoenix WebsitePhoenix Website