10x Tijdwinst!

Met 10x veel voorkomende dingen die we gewoon VERGETEN!

10x onzichtbare energievreters!

Sommige fundamentele aspecten van ons werk, zijn zo logisch en zo vanzelfsprekend dat je ze over het hoofd ziet! Na 10 jaar ervaring met opvoed- en onderwijs professionals, heb ik een set samengesteld met 10 veel voorkomende “vaak vergeten” topics. Het zijn niet zomaar topics! Ze zijn meest essentiele bouwstenen waarop je dagelijkse werk op rust!  


Ik kan je nu blind verzekeren dat jij dit jaar zeker 50% (of meer) ervan bent vergeten! Vergeten aandacht te geven of prioriteit, waardoor ze nu onzichtbaar veel tijd en energie van je kosten. Ik ben echt benieuwd op hoeveel punten jij scoort!  Wil jij ze ook ontdekken? 

Check hier de eerste 3 vragen >>


Vida Niazian_gratis training
Vida Niazian_Karaktervorming

Door schade en schande wijs geworden

Deze topics heb ik allemaal zelf aan de lijve ondervonden. Ik heb zoveel fouten gemaakt! Zoveel tijd verloren omdat ik deze topics vergeten was aandacht te geven of achteraf veel moeite moest doen om ze proberen te herstellen..  

Intussen is mijn checklist aangevuld en aangescherpt door het ervaring met honderden professionals. Deze topics kosten jou niet alleen tijd en energie, ze zijn de basisprincipes voor een goede relatie en het bouwen aan een gezonde groepsdynamiek. Het is onbeschrijfelijk belangrijk dat je ze met regelmaat even afvinkt om jezelf ervan te verzekeren dat er geen energievreters in je aanpak zijn geslopen!

Sneakpreview van de eerste 3 topics:

#1  Heb je de meest vergeten vraag in de klas al beantwoord?  

De aller belangrijkste dat je wilt is dat je leerlingen bereid zijn om naar jou en de andere leerlingen echt te luistern, gemotiveerd zijn om een groep te vormen, toegewijd zijn om zich aan de regels te houden en een leergierige en open houding hebben. Dat bereik je alleen als je ze een overtuigend reden geeft op de vraag: “Waarom moet je naar school?”

#2 Heb je geverifieerd of je goed gedrag aan het vormen bent? 

Met alle liefde verplichten we de leerlingen om dingen te doen die wij van ze verwachten of omdat het zo hoort in de klas. Maar omdat de klassenregels hun intrinsieke motivatie niet aanspreekt, blijven ze 'jouw' regels die 'zij' moeten volgen. Daarom moet jij er bovenop blijven, herhalen en herhalen. Want ze hebben geen nieuwe gedrag van jou aangeleerd.

#3 Heb je de enorme toegift van CoroNA benut?

Misschien beseffen we het nog niet maar dit is een zeer bijzondere periode eigenlijk! Wie weet, met een diepgaande potentie. We hebben achteraf heel erg veel van opgestoken. Want juist omdat de pandemie bijna alle structuren en lesplannen verstoorde, is er een enorme bloei ontstaan aan creativiteit, veerkracht, vernieuwing en persoonlijke groei!

#4 tot en met #10

Heb jij deze 3 topics al goed benut in jouw aanpak?  Deze drie kunnen, mits goed aangepakt, al echt het verschil voor je maken!  Ik heb een lijst van 10 topics voor je. Ik kan je verzekeren dat je zeker 5 of meer topics ervan bent vergeten! Vergeten aandacht te geven, of prioriteit of te benutten! waardoor ze nu onzichtbaar veel tijd en energie van je kosten.  Ben je benieuwd op hoeveel punten jij scoort?  en wat je er aan kunt doen?

PRAKTISCHE LESSEN

Ik heb hier jaren aan gewerkt om goede tips en werkwijzen te ontwikkelen om deze topics grondig aan te kunnen pakken. Fundamentele topics als vertrouwen, verbondenheid en leren luisteren, waarop we de rest van ons werk op kunnen bouwen! 

Jij kunt ze nu met gemak toepassen zonder eerst zelf het wiel uit te moeten vinden. Ze kunnen zelfs jouw 10 beste gewoonten worden! 


We gaan samen in drie stappen aan het werk:

 • Eerst even checken hoe jij scoort op deze topics. Ik wed erop dat er dit jaar zeker 5 ervan, aan je aandacht zijn ontsnapt! (of misschien zelfs nog meer!) Dat gaven 90% van de leerkrachten toe die het training al gedaan hebben.
 • Daarna ontdek je hoe je ze het best kunt inhalen. Je maakt keuze uit de bijbehorende tips en werkbladen en kunt gelijk ermee aan de slag.
 • Samen leren we  hoe je relatie versterkt en groepsdynamiek verbetert. We ondersteunen elkaar door beantwoorden van de vragen die je onderweg tegen komt

De enige wat je nu dus hoeft te doen is besluiten!  

Besluiten of je doorgaat met wat je al doet, misschien steeds harder werken voor een beetje tijdwinst. Of je kunt besluiten om even tijd te nemen om te checken of er niks essentieel aan je aandacht is ontsnapt, tips kiezen en verbondenheid vergroten in je groep. Want in de tijden die we het al zo druk hebben, wil je echt geen energievreters in je aanpak! 

€197 
€ 97,- 

10x Tijdwinst in de klas

In deze online training vindt je:   

 • Videoles met 10 topics die veel energie en tijd kunnen kosten als je ze vergeet!
 • 10 modules  per onderwerp met uitleg, voorbeelden en met meer dan 40 tips hoe je ze doeltreffend kunt aanpakken
 • inclusief ebooks met voorbeelden, lessuggesties en werkbladen
 • Mogelijkheid om directe vragen te stellen, ervaringen delen en samen met elkaar en van elkaar leren 

Voordelen van Samen Leren

Uit ervaring weet ik dat een training zich niet vanzelf vertaalt in actie! Je blijft altijd nog met wat vragen zitten of je mist de praktische voorbeelden die aansluiten op jouw situatie. Daarom bied ik je beide!  

Een online training in een beschermde omgeving, waarin je niet alleen je training vindt, maar ook de mogelijkheid hebt om je vragen te stellen. Over jouw specifieke groep, of over wat je net mist, of even overleggen voordat je aan de slag gaat. 


SAMEN OP PAD

Het gaat niet alleen om wat ik jou kan leren, maar vooral om de potentie van wat jij zelf in praktijk kunt brengen! We gaan gezamenlijk veel leren en ontdekken. Want ieder neemt zijn eigen inzichten met zich mee. Eigen aanpak en eigen creativiteit. 


In training omgeving heb je dus: 

 • Toegang tot je training. Met een videoles van een uur en 10 modules vol voorbeelden, tips en werkbladen. 
 • Een vragenbak om je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Wil je graag advies en praktische tips van Vida? Je krijgt binnen een dag reactie. Leer ook van andere professionals en hun ervaringen over wat voor hen het beste werkt! 
 •  Regelmatig inspiratie sessies met een LIVE training inclusief vraag- en antwoord. Ontdek de beste onderwijs en opvoed inzichten, veel voorbeelden uit het praktijk en ebooks met tips en concrete handvatten 
 • Inclusief toegang tot een online bibliotheek met extra gratis videolessen en verschillende ebooks met lessen en werkbladen.